Support Center » News » netwerkstoring 26-7-2012
 netwerkstoring 26-7-2012
Posted By: Stan Berg On: 26 Jul 2012 02:37 PM
Details Vandaag rond 14:00 is er op het Stannet netwerk een zogenaamde Layer2 loop ontstaan. Deze netwerkloop genereerde een exponentiëel groeiende hoeveelheid verkeer op het netwerk. Hierdoor werden de switches overspoeld met netwerkverkeer en zijn de servers tijdelijk minder bereikbaar geweest (packetloss). Sinds 14:30 zijn de verkeersstromen voor de meeste netwerkpaden hersteld en zijn de diensten weer beschikbaar.