Support Center » News » Problemen met de inkomende mail 3 maart 2013 (opgelost)
 Problemen met de inkomende mail 3 maart 2013 (opgelost)
Posted By: Stan Berg On: 03 Mar 2013 02:50 PM
Details Problemen met de inkomende mail.

De ESVA server die er voor zorgt dat de inkomende mail wordt gescand en doorgestuurd naar de mailservers ondervindt sinds 3 maart 2013 problemen door een nog onbekende oorzaak.
Momenteel wordt er alles aan gedaan om de oorzaak te achterhalen. De e-mail die nog niet is aangekomen zal op een later tijdstip alsnog binnen komen.
(update) Na een herstart en een filecheck werkt de inkomende mail afhandeling weer normaal.