Support Center » News » Spoedonderhoud mailserver 15 juni 2013 (afgerond)
 Spoedonderhoud mailserver 15 juni 2013 (afgerond)
Posted By: Stan Berg On: 15 Jun 2013 08:44 AM
Details Zaterdagochtend 15 juni 2013 vindt de hele ochtend onderhoud plaats aan de mailserver Mailenable.

Tijdens het onderhoud zijn de webmail, POP3 en IMAP services niet bereikbaar. De nieuwe e-mail wordt tijdens het onderhoud in de queue bewaard totdat de mailserver weer beschikbaar komt.
update 10:00 uur: de verwachting is dat de mailserver rond 13:00 uur weer beschikbaar is.
update 13:30 uur: onderhoud is succesvol afgerond en de mailserver is weer beschikbaar. De mail van zaterdagochtend zal langzamerhand beschikbaar komen.