Support Center » News » Bereikbaarheid mailserver 27/28 september 2013 (update)
 Bereikbaarheid mailserver 27/28 september 2013 (update)
Posted By: Stan Berg On: 27 Sep 2013 11:11 AM
Details Geen connectie mogelijk met mailserver

Door een hardwarestoring is het niet mogelijk een verbinding te maken met de mailserver. Alle inkomende mail zal op een later tijdstip binnen komen.
Later meer info.
Nadat een oude versie van de mailserver gestart is lijkt alles weer te werken. Echter zijn de mailboxen die recent zijn aangemaakt niet meer beschikbaar.
Deze kunnen uiteraard opnieuw worden ingesteld. De mail van vrijdag is later op de dag op de mailserver verwerkt.
Omdat de mailserver nog in de uitwijk modus draait wordt deze zaterdag 28 september 2013 tussen 15:00 - 16:00 uur omgezet. Daardoor is de mailserver korte momenten niet bereikbaar.