Support Center » News » Vervanging hardware mailservers 29/30 november 2013
 Vervanging hardware mailservers 29/30 november 2013
Posted By: Stan Berg On: 30 Nov 2013 09:54 AM
Details De hardware van de shared mailservers worden vrijdagnacht op zaterdagochtend vervangen.

In verband met de vervanging van de hardware voor alle shared mailservers op 29 en 30 november 2013 kan de mailservers voor korte onderbrekingen niet bereikbaar zijn.
Zaterdag omstreeks 13:00 uur zijn alle mailservers weer volledig bereikbaar.