Support Center » News » Aankondiging onderhoud mailserver (imail) 1-2 augustus 2015 (Afgerond)
 Aankondiging onderhoud mailserver (imail) 1-2 augustus 2015 (Afgerond)
Posted By: Stan Berg On: 28 Jul 2015 06:55 PM
Details In het weekend van 1-2 augustus 2015 is, in verband met onderhoud aan ons mailsysteem, de mailserver 'Imail' niet bereikbaar.

De werkzaamheden start zaterdag 1 augustus vanaf 22:00 uur en zal weer beschikbaar zijn op zondag 2 augustus omstreeks 19:00 uur.
Er zal in deze periode geen e-mail verloren gaan die aan u gericht is.
Excuses voor de overlast.