Support Center » News » problemen inkomende mail 30 maart 2016 (Opgelost)
 problemen inkomende mail 30 maart 2016 (Opgelost)
Posted By: Stan Berg On: 30 Mar 2016 09:41 AM
Details Ivm problemen met de storage zijn de servers voor de inkomende mail niet beschikbaar

Er zal geen mail verloren gaan. De mail die niet bezorgt kan worden wordt tijdelijk vastgehouden door de backup-servers totdat uw inkomende mailserver weer beschikbaar is.
Update 15:00 uur: de problemen zijn verholpen en de mail wordt inmiddels in batches door de backup-server naar de mailserver gestuurd.